Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ 846.000 ΑΡΧΕΙΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ...

ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ 846.000 ΑΡΧΕΙΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ...
Συνελήφθη στην Ισπανία άνδρας ο οποίος είχε στην κατοχή του περισσότερα από 800.000 αρχεία υλικού παιδικής πορνογραφίας, στα οποία απεικονίζονταν παιδιά που αποτελούσαν θύματα κακοποίησης...

Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκε κι ένα εγχειρίδιο οδηγιών γραμμένο στα αγγλικά, 170 σελίδων, για αναζήτηση παιδιών και τεχνικές κακοποίησής τους χωρίς να εντοπίζεται.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς είχε στην κατοχή του μια συλλογή από 846.400 αρχεία, εικόνες και βίντεο, όπου εμφανίζονταν ανήλικα παιδιά, τα περισσότερα εκ των οποίων ηλικίας μικρότερης των 13 ετών, τα οποία αποτελούσαν θύματα σωματικής και σεξουαλικής βία, ενώ απεικονίζονταν ακόμη πράξεις κτηνοβασίας και σαδομαζοχισμού.

Το εν λόγω υλικό, το οποίο κατασχέθηκε (κατόπιν ενημέρωσης από το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ) και στις δύο κατοικίες του υπόπτου, στη Μαδρίτη και στο Βαγιαδολίδ, , «είναι από τα πλέον ογκώδη που έχει συγκεντρώσει ένα και μόνο πρόσωπο, του οποίου την ταυτότητα γνωρίζαμε στην Ισπανία και σε γειτονικές χώρες», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της ισπανικής αστυνομίας.

Ο συλληφθείς διώκεται για τα εγκλήματα της κατοχής και διανομής υλικού παιδικής πορνογραφίας στο Διαδίκτυο.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου