Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Επεισόδια και μολότοφ στο κέντρο της Αθήνας

Σοβαρά επεισόδια έξω από τη Βουλή. Πολίτες προσπάθησαν να ρίξουν το μεταλλικό φράκτη. Εκτεταμένη χρήση χημικών από την αστυνομία. Φωτιά στο φυλάκιο στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των τελευταίων ετών είναι σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας, με δεκάδες χιλιάδες πολίτες να διαδηλώνουν κατά των νέων μέτρων λιτότητας.13:00: Επικράτησε ένταση κοντά στο Πολυτεχνείο. Ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε με μολότοφ και πέτρες εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ, στην οδό Καποδιστρίου.

Μέτρα ασφαλείας στην Ακαδημίας by News247

14:00: Επεισόδια και στην Ακαδημίας, όπου συγκρούονται ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί με αστυνομικούς.Πετροπόλεμος και ρίψη χημικών.



Μικροένταση στον μεταλλικό φράχτη 1 by News247

14:20: Τεταμένη είναι η κατάσταση μπροστά από το μεταλλικό φράκτη στη Βασ. Σοφίας. Ρίψη μπουκαλιών από διαδηλωτές, απάντηση με χημικά από τους αστυνομικούς.

Ένα τμήμα από το φραγμό έχει ήδη πέσει, ενώ οι επιθέσεις είναι διαρκείς από νεαρούς, που χρησιμοποιούν πέτρες, ξύλα και μάρμαρα.

14:30: Επίθεση κουκουλοφόρων σε διμοιρία των ΜΑΤ.


Καταστροφές, χειρονομίες και πετροπόλεμος by News247

14:40: Οργισμένοι οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα κατά του πρωθυπουργού. Συγκρούσεις σώμα με σώμα μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών μπροστά από τη Βουλή.


14:53: Μολότοφ κατά αστυνομικών μπροστά από τη Βουλή


Επίθεση κατά αστυνομικών μέσα στη Βουλή by News247

15:03: Ένας άνδρας μεταφέρθηκε λιπόθυμος

15:10: Καίγεται το φυλάκιο στο μνημείο του Αγνώστου στρατιώτη

15:12: Κουκουλοφόροι πέταξαν βόμβα μολότοφ σε άνδρα των ΜΑΤ. Πετροπόλεμος γύρω από τη Βουλή.


Σοβαρά επεισόδια στο Σύνταγμα by News247

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου