Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Κάγκελα μπροστά από τη Βουλή υπό το φόβο επεισοδίων- Γεμίζει διαδηλωτές το Σύνταγμα

Στην τοποθέτηση κιγκλιδώματος γύρω από τη Βουλή έχουν προχωρήσει οι υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων με αφορμή το νέο κάλεσμα για το θάνατο του 77χρονου ηλικιωμένου φαρμακοποιού που έχει προγραμματιστεί. Ήδη δεκάδες πολίτες αρχίζουν να καταφθάνουν στο Σύνταγμα.

Η τοποθέτηση των κιγκλιδωμάτων πραγματοποιήθηκε υπό το φόβο σοβαρών επεισοδίων έξω από τη Βουλή, καθώς πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι οι γνωστοί άγνωστοι θα επιχειρήσουν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να προσεγγίσουν το κτίριο της Βουλής. Οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα έχουν κλείσει, όπως και ο σταθμός του μετρό Συντάγματος.


Τρεις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας

Νέες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας βρίσκονται σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας στη μνήμη του 77χρονου αυτόχειρα, που έβαλε τέλος στη ζωή του το πρωί της Τετάρτης στην πλατεία Συντάγματος.

Κλειστή είναι αυτήν την ώρα η Βασιλίσσης Σοφίας από τη συγκέντρωση των εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ ενώ στην πλατεία Συντάγματος συγκεντρώνεται πλήθος κόσμου για να αποτίσουν τον δικό τους φόρο τιμής στον αδικοχαμένο 77χρονο αυτόχειρα, ενώ δεκάδες πολιτών καταφθάνουν στο κέντρο της Αθήνας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μέσω της κίνησης στο Facebook για τον 77χρονο αυτόχειρα.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την χθεσινή συγκέντρωση σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια με αποτέλεσμα τρεις τραυματισμούς και δέκα προσαγωγές.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου