Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

ΝΔ: Επικίνδυνος για τη χώρα ο Καμμένος

Σκληρή κόντρα ξέσπασε μεταξύ του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη και του προέδρου των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" Πάνου Καμμένου με αφορμή δηλώσεις του τελευταίου

Εξαιρετικά επικίνδυνο για τη χώρα χαρακτηρίζει η ΝΔ τον Πάνο Καμμένο με αφορμή τη δήλωση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων πως οι δανειστές μας μπορούν πλέον με τη δανειακή σύμβαση να κατάσχουν πλοία που έχουν ελληνική σημαία.
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης έκανε λόγο για λαϊκισμό, επιπολαιότητα, ανευθυνότητα, άγνοια και συνωμοσιολογική φαντασίωση, "που καθιστούν τον κ. Καμμένο εξαιρετικά επικίνδυνο για την Πατρίδα μας".

Ο κ. Μιχελάκης κατηγόρησε μάλιστα τον κ. Καμμένο πως "διαπράττει έγκλημα σε βάρος της Ελλάδας", αποδεικνύοντας ταυτόχρονα, την επικινδυνότητα της άγνοιας και της ανευθυνότητας.

"Δεν ξέρουμε εάν στόχος του είναι να τρομοκρατήσει και να διώξει από το νηολόγιο της χώρας, ελληνόκτητα και ξένα πλοία, εάν επιχειρεί να εξαπατήσει τους Έλληνες ή εάν επιδιώκει και τα δύο" δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης.

Απαντώντας στα "πυρά" της ΝΔ ο Πάνος Καμμένος μίλησε με εξίσου σκληρά λόγια: "Το ότι ο Μιχελάκης είναι πολύ καλός στον καλλιτεχνικό τομέα και αποτυχημένος στις επιχειρήσεις λάσπης είναι γνωστό. Πρέπει όμως να τους συστήσω όταν αναφέρεται στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ να είναι πιο προσεκτικός .Με την δήλωση του δείχνει πόσο είναι άσχετος με την πολιτική,την ιστορία, το δίκαιο.

Το αγγλικό δίκαιο έχει εφαρμοστεί στην Ελλάδα με κατάσχεση πλοίων. Την υπόθεση "Πατσίφικο" την ανέφερε πρώτος ο Π. Παυλόπουλος.

Είναι άλλο να είσαι γελωτοποιός εφοπλιστών και υπάλληλος του Τόμσεν και άλλο εκπρόσωπος τύπου κόμματος".
news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου