Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

Το φθινόπωρο η δίκη του παιδεραστή Σειραγάκη στο Ρέθυμνο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της κύριας ανάκρισης με την κατάθεση των ανηλίκων, οι οποίοι φέρονται να είχαν πέσει θύματα της νοσηρής δράσης του κατηγορούμενου παιδεραστή Νίκου Σειραγάκη.

Υπό το φόβο πρόκλησης σοβαρών επεισοδίων, ο 47χρονος προπονητής -η δράση του οποίου συγκλόνισε το πανελλήνιο τον περασμένο Δεκέμβριο οπότε και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στο κρεβάτι του σπιτιού του μαζί με δύο ανήλικους αθλητές του- δεν θα παραστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου με αφορμή την συμπλήρωση του εξαμήνου κράτησης του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Πατρίς, ίσως και μέσα στην εβδομάδα η πλευρά της υπεράσπισης προτίθεται να υποβάλει σχετικό αίτημα στην αρμόδια ανακρίτρια ώστε σε κάθε περίπτωση ο 47χρονος να εκπροσωπηθεί στο Δικαστικό Συμβούλιο από τον δικηγόρο του και να μην χρειαστεί να μεταχθεί από τις φυλακές Τριπόλεως όπου είναι έγκλειστος.

Νομικοί κύκλοι αναφέρουν ότι τα παιδιά εξετάζονται εκτός Δικαστικού Μεγάρου για προφανείς λόγους παρουσία παιδοψυχολόγων. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης εκτιμούν ότι ενδέχεται να έχουμε προσδιορισμό της δίκης μέσα στο φθινόπωρο.

Η πρωτοφανής υπόθεση που συντάραξε το πανελλήνιο αποκαλύφθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο ύστερα από πολύμηνη επιχείρηση των διωκτικών Αρχών του Ρεθύμνου που τελούσε υπό εισαγγελική εποπτεία.

newpost.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου