Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Κασιδιάρης: Επιλογή μας να δίνουμε αίμα, τρόφιμα σε Έλληνες

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε στην εκπομπή ΣΚΑΙ με τον Νίκο Ευαγγελάτο, για τα συσσίτια και την αιμοδοσία μόνο για Έλληνες που διοργανώνει η Χρυσή Αυγή.

Στη ερώτηση του Ν. Ευαγγελάτου για τον αν ένα παιδί μεταναστών πήγαινε στα συσσίτια και έλεγε ότι πεινάει, ο Η. Κασιδιάρης απάντησε οτι “είναι αδύνατο να τους θρέψει όλους η Ελλάδα, είναι αδύνατο να τους θρέψει όλους η Χρυσή Αυγή”.


“Τα χρήματα που παίρνουμε από το κράτος ως επιχορήγηση επιλέγουμε να τα δώσουμε για συσσίτια μόνο για Ελληνες” είπε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.

“Είναι επιλογή μας να δίνουμε αίμα και τρόφιμα μόνο σε Έλληνες” είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης στην

Σε ο,τι αφορά τις ενέργειες βουλευτών της Χρυσής Αυγής στα πανηγύρια και τις λαϊκές ο εκπρόσωπος του κόμματος απάντησε οτι “σε καμία περίπτωση δεν σκοπεύουμε να παίξουμε το ρόλο της Αστυνομίας” αλλιώς όπως είπε θα έβαζαν φάρους στα αυτοκίνητά τους και θα φορούσαν στολές. Είπε οτι τα μέλη του κόμματος δεν διέλυσαν τους πάγκους αλλά “τους πέταξαν στο έδαφος μαζί με τα προϊόντα λαθρεμπορίου και σε καμία περίπτωση δεν θα κατηγορηθούμε γι’ αυτό”.

Επίσης σήμερα είχαμε αντιδράσεις καθώς η Χρυσή Αυγή, στο πλαίσιο της τράπεζας αίματος της Πράσινης Πτέρυγας της οργάνωσης, οργάνωσε το πρωί της Παρασκευής εθελοντική αιμοδοσία στην Αθήνα, στο Αγρίνιο, στο Βόλο, στη Θεσσαλονίκη, στην Πέλλα και στην Ημαθία.

Επ’ αυτού, οι νοσοκομειακοί γιατροί απέστειλαν επιστολή στη διευθύντρια του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, που δέχθηκε να φιλοξενήσει την αιμοδοσία της ΧΑ, αλλά και προς τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λυκουρέντζο, καθώς στην αιμοδοσία που έλαβε χώρα στον Άγιο Παντελεήμονα, υπήρξε κινητή μονάδα αιμοληψίας.

Ο ίδιος σημείωσε ότι υπάρχουν «ευθύνες για τους γιατρούς που συμπράττουν σε ρατσιστικά εγχειρήματα», επισημαίνοντας ότι «οι γιατροί ενδέχεται να παραπεμφθούν στα αρμόδια δεοντολογικά



 


on-news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου