Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Γ. Πεταλωτής:Εντολές παίρνουμε μόνο από τον ελληνικό λαό

ΛΟΙΠΟΝ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟ
Κρίση στις σχέσεις Τρόικας- κυβέρνησης, η οποία τα ξημερώματα του Σαββάτου αντέδρασε με πολύ σκληρή γλώσσα στα όσα ανέφεραν οι τροϊκανοί στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ,το μεσημέρι της Παρασκευής, βάζοντας ουσιαστικά πωλητήριο 50 δισ. ευρώ στη δημόσια περιουσία.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με ανακοίνωση του χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά των εκπροσώπων της τρόικας απαράδεκτη, σημειώνοντας ότι η χώρα μας δεν έχει ζητήσει από κανένα να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της. Ο Γ. Πεταλωτής, σε ανακοίνωση του που εκδόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, τονίζει:
"Η συμπεριφορά των εκπροσώπων της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, κατά τη σημερινή τους συνέντευξη, ήταν απαράδεκτη. Τους ζητήσαμε να βοηθήσουν και τιμάμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μας. Δεν ζητήσαμε όμως από κανέναν να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας. Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν τον ρόλο τους. Και αυτό θα το καταστήσουμε σαφές σε όλους τους εταίρους μας".
Και προσθέτει:
"Έχουμε ανάγκη αλλά έχουμε και όρια. Και τα όρια της αξιοπρέπειάς μας δεν τα διαπραγματευόμαστε με κανέναν. Εντολές παίρνουμε μόνο από τον ελληνικό λαό".

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου