Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Βρέθηκε ο ταμίας του Άκη για τις μίζες

Βρέθηκε ο ταμίας του Άκη για τις μίζες 
Το δεξί χέρι του Άκη Τσοχατζόπουλου, όταν ήταν υπουργός Άμυνας, αποκαλύπτουν στοιχεία έρευνας στη Γερμανία ως αποδέκτη προμήθειας 1 εκατ. ευρώ για τις εξοπλιστικές συμφωνίες. Η εφημερίδα Realnews κάνει τη συγκλονιστική αποκάλυψη ότι ο συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου Γιάννης Μπλέτσιος ήταν μεσολαβητής και ο τελικός αποδέκτης 1 εκατ. ευρώ σαν μίζα για την αγορά των γερμανικών υποβρυχίων.
Υπάρχουν αποδείξεις από την έρευνα για το τρομερό αυτό σκάνδαλο, όπως επισημαίνει η εφημερίδα, η αποκάλυψη της οποίας φέρνει σε δυσχερέστατη θέση τον πρώην υπουργό Άμυνας, που πρέπει να δικαιολογήσει τώρα γιατί το δεξί του χέρι Γιάννης Μπλέτσιος φέρεται να εισπράττει την μίζα από τους Γερμανούς.
Τα στοιχεία προέρχονται από τις έρευνες που γίνονται από Εισαγγελείς της Γερμανίας και τα οποία έχουν ήδη διοχετευτεί στην Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ). Μάλιστα η υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων ανακοίνωσε προ ημερών ότι θα προχωρήσει στη διερεύνηση των τραπεζικών λογαριασμών του Άκη Τσοχατζόπουλου.
Η αποκάλυψη θα προκαλέσει σάλο τις επόμενες ημέρες στον πολιτικό κόσμο της Ελλάδας, καθώς το μεγάλο σκάνδαλο έχει στο επίκεντρό του τον πανίσχυρο υπουργό Άμυνας επί ΠΑΣΟΚ. Άκη Τσοχατζόπουλο.
Το newsbomb.gr δεν υιοθετεί, αλλά ούτε και είναι σε θέση να διαψεύσει τις πληροφορίες, έχει όμως τη βεβαιότητα από πλευράς Realnews ότι είναι απόλυτα έγκυρες και εξακριβωμένες.



inews.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου