Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΠΕΙΝΑ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΖΕΤΑΙ....

Πεινασμένος αλλοδαπός Προσποιούμενος τον σερβιτόρο, μπήκε σε κατάστημα και έκλεψε πιατέλα με πανάκριβα ψάρια. Δεν τον αντιλήφτηκε κανείς 

 Οι μετανάστες φαίνεται πως ανανεώνουν συνεχώς το... μενού τους σε ό,τι αφορά τα κόλπα τους, ενώ η έμπνευσή τους καλπάζει τουλάχιστον όταν σε ό,τι έχει να κάνει με την εξασφάλιση φαγητού. Ο μετανάστης της ιστορίας όμως έδωσε κυριολεκτικά ρέστα, καθώς κανείς δεν μπόρεσε να τον πάρει χαμπάρι και να αντιδράσει.
 Το περιστατικό συνέβη σε γνωστή ψαροταβέρνα στη παραλιακή της Πάτρας. Παρέα γνωστών και εύπορων Πατρινών πήγε στο κατάστημα και παρήγγειλε πανάκριβα ψάρια.
 Όταν αυτά ψήθηκαν, το γκαρσόνι τα έβαλε σε μια μεγάλη πιατέλα και τα σερβίρισε στο τραπέζι τους. Τότε όμως εμφανίστηκε ένα άλλο γκαρσόνι, μελαμψό και κανονική στολή, μαύρο παντελόνι, άσπρο πουκάμισο και πήρε πίσω την πιατέλα για να την ξαναφέρει, επικαλούμενο ότι κάτι είχαν ξεχάσει να βάλουν.
 Ωστόσο, το γκαρσόνι εξαφανίστηκε μαζί με την πιατέλα, αφήνοντας άναυδους τους πελάτες και το προσωπικό του καταστήματος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου