Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011

Π. Ψωμιάδης:O Καραμανλής δε δικαιούται να αποσυρθεί από την πολιτική(!!!!!)

 ANIATH ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΤΥΠΟΣ.....ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ....


Να ενεργοποιηθεί στη Ν.Δ. στο πλευρό του προέδρου της Αντώνη Σαμαρά και να μην αποχωρήσει από την πολιτική, καλεί τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Με αφορμή δημοσιεύματα περί ενδεχόμενης αποχώρησης του κ. Καραμανλή από την πολιτική ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε: «Ο Κώστας Καραμανλής δεν δικαιούται να αποσυρθεί. Πουθενά στον κόσμο δεν συμβαίνει οι πρώην πρωθυπουργοί με τη συσσωρευμένη πείρα και γνώση να περνούν στο περιθώριο. Κάνω έκκληση να ενεργοποιηθεί άμεσα, μέσα στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, στο πλευρό του προέδρου μας Αντώνη Σαμαρά. Δεν το ζητώ εγώ, το ζητά ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας που θέλει ενότητα. Λάθη μπορεί να έγιναν και τα είχα επισημάνει εξαρχής, όμως έγινε και πολύ σημαντικό έργο. Ενωμένοι πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα οικονομικά, κοινωνικά και εθνικά εγκλήματα της κυβέρνησης Παπανδρέου».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου