Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΩΧ.....

Παπανδρέου: Έχουμε πάρει τα 4/5 των απαραίτητων αποφάσεων

 Ο Έλληνας πρωθυπουργός πραγματοποιεί επίσκεψη στη Φινλανδία στο πλαίσιο εξεύρεσης υποστήριξης ενόψει της συνάντησης κορυφής στις 24 και 25 Μαρτίου όπου αναμένεται να ληφθεί απόφαση για το πακέτο ανταγωνιστικότητας για την Ευρωζώνη.
Σε δηλώσεις της η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Mari Kiviniemi εξέφρασε την ικανοποίησή της για τις προσπάθειες της Ελλάδας για την εξυγίανση της οικονομίας σημειώνοντας παράλληλα πως περιμένει συνέχιση των μεταρρυθμίσεων τους επόμενους μήνες.
Ο κ. Παπανδρέου στη συνέχεια επανέλαβε πως η Ελλάδα θέλει να είναι αξιόπιστη στους εταίρους της στην Ε.Ε. ενώ απευθυνόμενος στους Φινλανδούς τόνισε πως τα χρέη της Ελλάδας θα αποπληρωθούν με τόκο και πως δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τίποτα.
 Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό η Ελλάδα έχει πάρει ήδη περίπου τα 4/5 των αποφάσεων που χρειάζονται για τη βελτίωση της οικονομίας. “Θέλουμε ακόμα καλύτερη διαφάνεια, καλύτερη διαχείριση στο δημόσιο τομέα, ανάπτυξη της δημόσιας περιουσίας, προσέλκυση νέων επενδύσεων και ιδιωτικοποιήσεις για την αποπληρωμή των χρεών και την ώθηση της ανάπτυξης,” ανέφερε ο κ. Παπανδρέου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου