Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Γιάννης Δημαράς :AΠΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ....ΜΕΤΑΝΟΙΩΜΕΝΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ


ΑΣΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΗΓΕΤΗ,ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ,ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ

Μετανοημένος κι έτοιμος

Μετανόησε για τη δήλωση περί παραίτησης από το βουλευτικό αξίωμα ο Γιάννης Δημαράς ο οποίος μίλησε για το νέο πολιτικό σχήμα που ίδρυσε. Με ποιους σκοπεύει να συμμαχήσει και ποιους αποκλείει εκ των προτέρων
Τα επόμενα βήματα του "Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών" το οποίο ίδρυσε χθές μαζί με τον Β. Οικονόμου, ανέλυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Δημαράς, μιλώντας σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Εμφανίστηκε πρόθυμος για συνεργασία με άλλα κόμματα και δήλωσε μετανιωμένος για το ότι είχε εκφράσει την πρόθεση να παραιτηθεί από βουλευτής.
Σε συνέντευξή του στον Real FM, σημείωσε ότι είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με το Φώτη Κουβέλη ("Δημοκρατική Αριστερά") τους Οικολόγους Πράσινους και το ΣΥΝ, αλλά όχι και με το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη.
Μιλώντας στον BHMA FM 99,5, ο Γιάννης Δημαράς χαρακτήρισε ως στόχο του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών, τη συνάντηση  με κοινωνικούς φορείς, με πολιτικούς φορείς με τους πολίτες, και κυρίως με εκείνους που  αρνήθηκαν να πάρουν μέρος στις πρόσφατες εκλογές.
Ερωτηθείς για για τη δέσμευσή του ότι θα παραιτηθεί από βουλευτής (κάτι που δεν έκανε), τόνισε ότι ήταν λάθος του.
"Είναι λάθος μου. Η εντολή που είχα και αυτό που εισέπραξα, από πολλούς φίλους αλλά και από άγνωστους συμπολίτες μου είναι να μείνεις εκεί να ακούγεται η φωνή  στην Βουλή, όταν δεν  είσαι στην Βουλή, και το πιστεύω πια απολύτως, καμία φωνή δεν ακούγεται, ούτε φιλοξενείται πουθενά. Αυτό ήταν το κριτήριο μου, και έτσι απολογούμαι, και όποιοι δεν πιστεύουν αυτήν την ειλικρινή εξομολόγηση, λυπάμαι αλλά αυτήν είναι η αλήθεια" είπε χαρακτηριστικά.
Ο Γιάννης Δημαράς τόνισε ότι η Κίνηση την οποία ίδρυσε από κοινού με το Βασίλη Οικονόμου, απευθύνεται σε πολίτες, που "δεν θέλουν να θεωρούν τον εαυτό τους στρατιωτάκια των κομμάτων"
Ο ανεξάρτητος βουλευτής παραδέχθηκε, τέλος, ότι έχει κάνει λάθη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε αφερέγγυος.
"Άλλο, ένα λάθος το οποίο έκανα, αναλαμβάνω την ευθύνη και μπορώ να το πληρώσω - και άλλο η πορεία μιας ζωής", συμπλήρωσε.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου