Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ : Τη Δευτέρα στον Παπούλια

ψωμί δεν είχαμε, τυρί μας ήρθε...

Στην ανακοίνωση ίδρυσης κόμματος προχωρά την Κυριακή η Ντ.Μπακογιάννη και τη Δευτέρα συναντάται με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας


Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, την ίδρυση του οποίου ανακοινώνει σήμερα Κυριακή, 21 Νοεμβρίου...



Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 το πρωί, στο θέατρο Μπάντμιντον το οποίο εκτιμάται πως θα γεμίσει από ανθρώπους από όλη την Ελλάδα.

Ωστόσο, η εκδήλωση φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία στελεχών της ΝΔ.

Στο στρατόπεδο της Ρηγίλλης, η εκδήλωση προκαλεί πονοκέφαλο, καθώς οι συναντήσεις βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με τη Ντόρα Μπακογιάννη τον τελευταίο διάστημα πύκνωσαν δραματικά.

Όπως έγινε γνωστό η κυρία Μπακογιάννη συναντήθηκε με δύο βουλευτές, τον Αθανάσιο Γιαννόπουλο (Φθιώτιδα), την Έλσα Παπαδημητρίου (Αργολίδα) και δυο με τρεις βουλευτές που εκλέγονται στην περιφέρεια.

Στην εκδήλωση θα παραστεί ο πρώην υπουργός και ανεξάρτητος βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ενώ όπως επισήμανε ο ίδιος δεν θα είναι παρόντες βουλευτές - φίλοι της πρώην υπουργού, που είναι και μέλη της ΚΟ της ΝΔ.

Το παρών αναμένεται να δώσουν αρκετά περιφερειακά στελέχη με πολυετή παρουσία στη ΝΔ, κυρίως από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα 21noemvriou.gr, ενώ το όνομα του νέου σχηματισμού αναμένεται να είναι «Δημοκρατική Συμμαχία».

Εν τω μεταξύ, η Ντόρα Μπακογιάννη ζήτησε να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη Δευτέρα, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της ίδρυση του κόμματός της, προκειμένου να τον ενημερώσει αλλά και να συζητήσει μαζί του για τα πολιτικά και οικονομικά ζητήματα της επικαιρότητας.

 
 
 
news247

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου