Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΕΓΓΡΑΦΑ WIKILEAKS : Η νοσοκόμα του Καντάφι

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, παρουσιάζουν οι αναφορές των Αμερικανών αξιωματούχων για τον Μουαμάρ Καντάφι. Τον χαρακτηρίζουν εκκεντρικό και εξαρτημένο από μια Ουκρανή νοσοκόμα, που ονομάζουν "ηδονική ξανθιά"

"Μια ματιά στην εκκεντρικότητα του Λιβύου ηγέτη Μουαμάρ αλ-Καντάφι" είναι ο τίτλος εμπιστευτικού έγγραφου με αποδεκτη το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και δημιουργό τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Τρίπολη Τζένε Γκρέντζ.


Όπως αναφέρει το εμπιστευτικό κείμενο που δημοσιεύτηκε από τους Νιου Υορκ Τάιμς και είναι ένα από τα απόρρητα έγγραφα που τους έστειλε το Wikileaks ο Λίβυος ηγέτης παρουσιάζεται σαν εκκεντρικός....


Παράλληλα όπως εξηγεί ο Γκρέντζ δεν ταξιδεύει πουθενά χωρίς την Ουκρανή ξανθιά νοσοκόμα του Γκαλίνα Κολοντίστκα, προτιμά όταν ταξιδεύει να μένει στον πρώτο όροφο και φαίνεται να απολαμβάνει το Φλαμένκο και τις ιπποδρομίες.

Η Προσωπικότητα του ηγέτη Μουαμάρ αλ-Καντάφι

Είναι ευμετάβλητος και εκκεντρικός. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει ο Γκρέντζ μετά την προετοιμασία του Λίβυου Ηγέτη για το ταξίδι του στην Νεα Υορκη κατά τη διάρκεια του λόγου που εκφώνησε στον ΟΗΕ.

"Όταν άρχισαν να ψάχνουν για το κατάλληλο καταλύματα για τον Καντάφι, μας ενημέρωσαν ότι πρέπει να παραμείνει στον πρώτο όροφο κάθε εγκατάστασης που είχε ενοικιαστεί για αυτόν."

Απόφαση τους ήταν τελικά να στήσουν τη σκηνή του στο Nιου Τζέρσεϋ αντί να πάνε στην κατοικία του Λίβυου πρέσβη στη Νέα Υόρκη.

Εξαρτήσεις: εξάρτηση από μία επίλεκτη ομάδα ατόμων

Ο Καντάφι φαίνεται να είναι σχεδόν μανιώδεις καθώς εξαρτάτε από ένα μικρό πυρήνα ατόμων. Ο Λίβυος ηγέτης εξαρτάται από την Ουκρανή του νοσοκόμα Γκαλίνα Κολοντίστκα η οποία περιγράφεται ως "Ηδονική ξανθιά".

Προτιμήσεις

Το τριήμερο θέαμα της 40ής επετείου του στην εξουσία περιλάμβανε παραστάσεις χορευτικών συγκροτημάτων από την Ουκρανία, την Τυνησία, την Αλγερία, την Αίγυπτο και το Μαρόκο, καθώς και μουσικές παραστάσεις συγκροτήματα από το Μεξικό, τη Ρωσία, Νέα Ζηλανδία.

 
 
 
 
news247

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου