Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΑΝΕΣ,ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ?ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Νεκροί σε κιβώτια



Τέσσερις νεκρούς αλλοδαπούς ανακάλυψαν μετά από έλεγχο σε φορτηγό, αστυνομικοί στην Αμφιλοχία. Τους είχαν κρύψει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο όχημα. Έρευνα για να διαπιστωθεί η ταυτότητά τους

Με ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί της Αμφιλοχίας, όταν μετά από έλεγχο σε νταλίκα, βρήκαν μέσα σε κρύπτες τα πτώματα τεσσάρων αλλοδαπών.






Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το φορτηγό μετέφερε ξυλεία και τα ανθρώπινα πτώματα ήταν κρυμμένα μέσα σε κιβώτια στον τράκτορα του οχήματος


Το επικρατέστερο σενάριο, είναι η νταλίκα να μετέφερε λαθρομετανάστες και για κάποιο λόγο, είτε να ξέχασαν τους τέσσερις στα κιβώτια, είτε να τους άφησαν εκεί, αφού διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκροί.


Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι ότι ο τέσσερις αλλοδαποί πέθαναν πριν δύο ή τρεις μέρες. Το φορτηγό είχε εγκαταλειφθεί στην είσοδο του γηπέδου της πόλης.


Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για να διευκρινιστούν τα αίτια και ο χρόνος θανάτου, ενώ μέχρι στιγμής, άγνωστη παραμένει η ταυτότητα των μεταναστών.


















http://news247.gr/ellada/tragwdia_me_lathrometanastes.678828.html


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου