Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Μετά το ηλεκτροσόκ ήρθαν και οι διακοπές ρεύματος

Διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν μετά τα μεσάνυχτα σήμερα Πρωτοχρονιά σε πολλές περιοχές της Αττικής. Αιτία οι απότομες εναλλαγές στην τάση του ρεύματος, χάριν αλλαγής του χρόνου
Σε αρκετές περιοχές όπως Παπάγου, Κηφισιά, Κολωνάκι, Παγκράτι και Γαλάτσι παρατηρήθηκαν διακοπές ρεύματος σήμερα μετά τα μεσάνυχτα, από τις απότομες εναλλαγές στην τάση του ρεύματος, όπως ορίζει το έθιμο για τη υποδοχή του νέου χρόνου.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος, Γ. Παπακωνσταντίνου, το 2012 κάνει "ποδαρικό" με αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, που ακριβαίνουν κατά 9,2%, ποσοστό που αποτελεί τη μεσοσταθμική αύξηση που θα περιλαμβάνεται στην υπουργική απόφαση, με την οποία θα εγκριθούν οι ανατιμήσεις.

Η απόφαση αυτή αναμένεται να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τους εξαντλημένους οικονομικά πολίτες που ήδη έχουν πληρώσει το χαράτσι για τα ακίνητα και έχουν υποστεί αλλεπάλληλες φοροκαταιγίδες μέσα στο 2011.

Ταυτόχρονα, προωθείται κατάργηση του μειωμένου τιμολογίου που ισχύει για τους εργαζόμενους και συνταξιούχους της επιχείρησης, εξετάζεται μείωση του τέλους υπέρ της ΕΡΤ ενώ δεν θα γίνει καμία μεταβολή στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο.




news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου