Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Σοκ από την φωτογραφία 10χρονου «αντιεξουσιαστή» στην Πάτρα

Σοκ αλλά και μεγάλη ανησυχία προκαλεί- και όχι άδικα- η φωτογραφία ενός δεκάχρονου παιδιούπου όπως φαίνεται συμμετέχει και μάλιστα ενεργά, φορώντας μάσκα και κρατώντας μπουκάλι στο χέρι, στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Πάτρα κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Το μικρό παιδί καθώς και ακόμη ένας συνομίλικός του ήταν, σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους, ανάμεσα στο μπλοκ των κουκουλοφόρων που διαδήλωσε στην Πάτρα.


Τα δύο αγόρια βρέθηκαν τη νύχτα της Τρίτης μαζίμε ομάδα 30 αντιεξουσιαστών μπροστά από το πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου της Πάτρας, στην οδό Κορίνθου, και έβαλαν φωτιά σε κάδο απορριμμάτων.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες βρίσκονταν σε επιφυλακή. Μόλις οι αντιεξουσιαστές είδαν τις αστυνομικές δυνάμεις άρχισαν να πετούν πέτρες και να στήνουν οδοφράγματα.

Ξαφνικά, έκαναν την εμφάνισή τους τα δύο ανήλικα αγόρια που πετούσαν και εκείνα πέτρες και φώναζαν συνθήματα, αφήνοντας άναυδους τους αστυνομικούς.



Με πληροφορίες από το Έθνος/dete.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου