Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Βολές Αμβρόσιου κατά Πάγκαλου: «Μαζί τα φάγαμε μου λες, εσύ χαβιάρι κι εμείς εληές»

Ο πολυγραφότατος Αμβρόσιος Αιγιαλείαςεπανέρχεται με παρέμβαση του στην επικαιρότητα μέσα από το blog που διατηρεί, δια του οποίου εκφράζει συχνά τις αντιμνημονιακές του παρορμήσεις.

Επιτίθεται σε Παπακωνσταντίνου, Πάγκαλο και με ενέσεις ηθικού προσπαθεί να εμψυχώσει τον πάσχοντα λαό γράφοντας « Είναι καιρός να συνειδητοποιήσουμε τη δύναμη μας» για να «κυκλοφορούμε με το κεφάλι ψηλά», κάτι που μας (και του) στέρησε ο πρώην υπουργός Οικονομίας. Ο ιεράρχης για τον οποίο πρόσφατα στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαδημούλης είχε πει ότι είχε κυκλοφορήσει εγκύκλιο στις ενορίες του για το πώς να αποφεύγουν οι ιεράρχες τη φορολογία των εκκλησιαστικών εσόδων τους παρουσιάζοντας τες ως δωρεές- κατηγορεί τους Βενιζέλο και Πάγκαλο για το «καταρρακωμένο ηθικό του λαού» και ολοκληρώνει με το «Κουράγιο, αδέλφια μου. " Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ"!


Για το τέλος ο σεπτός ιεράρχης κρατά ένα δίστιχο αλιευμένο από τον τοπικό τύπο το οποίο αφιερώνει στον Αντιπρόεδρο Β.

«ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΠΑΓΚΑΛΟ:
_____Από την τοπική μας εφημερίδα "ΤΥΠΟΣ" του Αιγίου της 8ης Δεκεμβρίου ε.έ αντιγράφουμε ένα "λαϊκό δίστιχο αφιερωμένο από συνταξιούχο ....δύστυχο στον ....καλοφαγά Πάγκαλο:

"Μαζί τα φάγαμε μου λες, εσύ χαβιάρι κι εμείς εληές!"

Και το ξέσπασμα του κατά του εχθρού:
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!
_________Ο τέως Υπουργός των Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, αυτός που ουσιαστικά μας έδεσε χειροπόδαρα στούς Ευρωπαίους δανειστές μας και υποθήκευσε την εδαφική μας ακεραιότητα, στα πρώτα βήματα της θητείας του, ομιλών περί Τιτανικού κλπ., όχι μόνον εξευτέλισε την Ελλάδα στα όμματα των Ευρωπαίων συνεταίρων μας, αλλά και εβύθισε σε μελαγχολία τον Έλληνα .......επιβάτη του Τιτανικού! Μας εστέρησε το δικαίωμα να κυκλοφορούμε με το κεφάλι ψηλά! Ας τον συγχωρέσει ο Θεός.
_______Αντιθέτως, ένας υπερήφανος 'Ελληνας, θέλησε να μας ανεβάσει το ηθικό μας. Προέβη λοιπόν σε μια έρευνα, της οποίας τό αποτέλεσμα είναι αξιοθαύμαστο. Με αριθμητικά δεδομένα σε απόλυτους αριθμούς και με εδαφικές συγκρίσεις της Ελλάδος με άλλες Ευρωπαϊκές Χώρες κατώρθωσε να μας αποδέιξει ότι η "φουκαριάρα" Ελλάδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ! Π.χ. είναι μια Χώρα, η οποία ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση 450.000 μ2 χιλιομέτρων, δηλ. όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί! Σπ ολόκληρο την υδρόγειο ζούν και μεγαλουργούν 17.000.000!
_______Θεωρήσαμε πολύ αξιόλογα αυτά τα στοιχεία, γι αυτό και τα παραθέτουμε παρακάτω. Σας προσκαλώ, φίλοι μου και αδελφοί μου, να ανορθώσουμε λίγο το ηθικό μας, αυτό τό πεσμένο ηθικό, το οποίο είτε ο τέως Υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου χθές, είτε ο νύν κ. Βενιζέλος σήμερα, είτε ο Αντιπρόεδρος κ. Πάγκαλος με τις ατάκες του χθές, προχθές σήμερα, συνεχώς μας το καταρρακώνουν! Κουράγιο, αδέλφια μου. " Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ"!
Αίγιον, 12 Δεκεμβρίου 2011
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ»


Πηγή: lifo.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου