Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Σειρά εμπρηστικών επιθέσεων στην Αττική

Άγνωστοι πυρπόλησαν διαμέρισμα που διέρρηξαν χτες 11 το βράδυ στα Καμίνια, ενώ άλλες τέσσερις εμπρηστικές επιθέσεις σημειώθηκαν,κατα τη διάρκεια της νύχτας, στην Αττικη.

Οι άγνωστοι διαρρήκτες παραβίασαν διαμερισμα του 2ου ορόφου στην οδό Παναγίας Οδηγήτριας στα Καμίνια, το οποίο ήταν ακατοίκητο και έβαλαν φωτιά, άγνωστο για ποιο λόγο, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε μηχανήματα κινητής τηλεφωνίας που ήταν μέσα.

Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση απο την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Στις 3 τα ξημερώματα, άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελείτο απο τρία γκαζάκια, στην αυλή σπιτιού στην οδό Αγίας Βαρβάρας στο Κορωπί. Από τα γκαζάκια εξερράγησαν τα δύο, με αποτέλεσμα απο την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, να προκληθούν ζημιές σε ΙΧ αυτοκίνητο.

Επίσης, εμπρηστές έκαψαν δύο ΙΧ αυτοκίνητα στην οδό Ι. Κοκκώνη στο Παλαιό Ψυχικό και στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Παρνασσού στη Φιλοθέη, ενω στην συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης και Κηφισοδότου στα Πετράλωνα έβαλαν φωτιά σε κάδο απορριμάτων, με αποτέλεσμα να επεκταθεί σε σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο υπέστη ζημιές.





newpost.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου