Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Ομολογία ΣΟΚ: Τούρκοι πράκτορες έκαιγαν Ελληνικά δάση

Η Τανσού Τσιλέρ χρηματοδοτούσε εμπρησμούς ελληνικών δασών, δολοφονίες Κούρδων και πραξικοπήματα στο Αζερμπαϊτζάν!

Σε μια απρόσμενη ομολογία, η οποία αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως Τούρκοι πράκτορες έκαιγαν για αντίποινα ελληνικά δάση, προχώρησε σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μεσούτ Γιλμάζ, ο οποίος σε μία συνέντευξη του, αποκαλύπτει πολλά σχετικά με την περίοδο της συγκυβέρνησής του με την Τανσού Τσιλέρ στα μέσα της δεκαετίας του ’90.


Σύμφωνα με τον Γιλμάζ, η Τανσού Τσιλέρ χρηματοδοτούσε, με τα μυστικά κονδύλια του κράτους, δολοφονίες Κούρδων, πραξικοπήματα στο Αζερμπαϊτζάν και εμπρησμούς ελληνικών δασών!

Οι θεωρίες συνομωσίας για τις μεγάλες φωτιές στη Σάμο, την Πεντέλη και αλλού, τελικά επιβεβαιώνονται δια στόματος Τούρκου πρωθυπουργού.

Είναι η πρώτη φορά που Τούρκος πρωθυπουργός «καρφώνει» δημοσίως έναν άλλον πρωθυπουργό.

Όπως αποκαλύπτει στη ‘Μπιργκιούν’ ο Μεσούτ Γιλμάζ, «όλοι οι πρωθυπουργοί στο τέλος της θητείας τους ενημερώνουν τον νέο πρωθυπουργό σχετικά με το που και πως χρησιμοποιήθηκαν αυτά τα κονδύλια.

«Μόνο η κυρία Τανσού δεν μοιράστηκε τις πληροφορίες για την περίοδο της πρωθυπουργίας της», αναφέρει, προσθέτοντας ότι «ο Μεσούτ Γιλμάζ δεν το δέχθηκε και αυτό ήταν και το τέλος της συγκυβέρνησής τους».




SigmaLive

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου