Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Τραυματίστηκαν αστυνομικοί κατά τη διάρκεια καταδίωξης στην Ξάνθη

Λίγο έλειψε να χάσουν τη ζωή τους δυο άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που επέβαιναν στην ίδια μοτοσικλέτα καταδιώκοντας τους ληστές μιας αντιπροσωπείας τσιγάρων στην Ξάνθη, όταν ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά τους ένα αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω του με μεγάλη ταχύτητα!

Οι δυο αστυνομικοί εκσφενδονίστηκαν πάνω από τη μηχανή και έπεσαν στο οδόστρωμα τραυματισμένοι. Οι συνάδελφοί τους εγκατέλειψαν το ανθρωποκυνηγητό και έτρεξαν να τους βοηθήσουν. Ευτυχώς, κανείς από τους δυο δεν είχε υποστεί σοβαρά τραύματα, αλλά πήγαν στο νοσοκομείο για να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η καταδίωξη είχε αρχίσει όταν οι υπεύθυνοι της αντιπροσωπείας τσιγάρων ΣΕΚΑΠ ειδοποίησαν την Αστυνομία ότι δυο άγνωστοι εισέβαλαν στο κατάστημα στην έξοδο της πόλης προς Καβάλα και άρπαξαν τις εισπράξεις ύψους 37.000 ευρώ με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού.

Τα θύματα έδωσαν την περιγραφή της μηχανής με την οποία διέφυγαν οι δυο ληστές και οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να την εντοπίσουν. Το τροχαίο, όμως, έδωσε στους δράστες την δυνατότητα να ξεφύγουν!




newpost.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου