Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Σοκ από τις λεπτομέρειες της διπλής δολοφονίας στην Καλαμάτα

Μέσα στο αυτοκίνητο του 35χρονου θύματος βρισκόταν ο δράστης την ώρα της δολοφονίας. Τον πυροβόλησε εν κινήσει. Ο 2χρονος γιος του ήταν ακόμη ζωντανός. Δεν υπάρχουν αποτυπώματα στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eleftheriaonline της Καλαμάτας, από τα στοιχεία και την αυτοψία στο χώρο του εγκλήματος, προκύπτει ότι ο δολοφόνος του 35χρονου Αλβανού υπηκόου και του 2χρονου γιου του βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο όταν πυροβόλησε με καραμπίνα στο κεφάλι τον 35χρονο.
Επίσης, φαίνεται να τον πυροβόλησε εν κινήσει, με συνέπεια το αυτοκίνητο να πέσει στο αρδευτικό κανάλι, μαζί με το δράστη, τον νεκρό από τον πυροβολισμό, Φιλίπ Μεζάι και το αγοράκι του.

Το παιδί κατά πάσα πιθανότατα ήταν ζωντανό. Ο δράστης ή οι δράστες όμως, αφού απεγκλωβίστηκαν από το μισοβυθισμένο αυτοκίνητο, το έσφαξαν με μαχαίρι.

Από την ιατροδικαστή έρευνα, προκύπτει ότι αιτία θανάτου του 35χρονου ήταν "οι κακώσεις κεφαλής από βολίδες κυνηγετικού όπλου" και του παιδιού "η κάκωση δια τέμνοντος οργάνου στη λαρυγγική χώρα".

Στο "σκοτάδι" οι έρευνες

Στο σκοτάδι παραμένουν οι έρευνες της Αστυνομίας, παρότι οι άνδρες της ΕΛΑΣ εργάζονται πυρετωδώς για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών.

Στο πλαίσιο αυτό γίνονται προσπάθειες να ταυτοποιηθούν ευρήματα και γίνονται διαδικασίες για να προχωρήσουν ακόμα και άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου.

Για την ώρα πάντως κανένας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει την εξέλιξη της υπόθεσης ούτε και με ακρίβεια τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το πρωτόγνωρο - απάνθρωπο έγκλημα με θύμα κι ένα μωρό.

Το μωρό ήταν ο μικρότερος γιος του ζευγαριού και ζούσε με τη μητέρα του στην Αλβανία.

Η γυναίκα ήλθε στη χώρα μας πριν από ένα μήνα, ενώ ο πατέρας του είχε δει ελάχιστες φορές το μικρότερο παιδί τους και είχε χαρεί πολύ που θα περνούσε μαζί του αυτές τις ημέρες.





news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου