Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΛΗΓΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΩΝ

«Είμαστε μια κοινοβουλευτική ομάδα που γράφει ιστορία» είπε ο κ. Παπανδρέου
(Και τα πληθη παραλληρουσαν συμπληρωσε η sfendoni)

"Το 2013 θα έχουμε βγει από την κρίση"

Σε μια όχι και τόσο ένθερμη κοινοβουλευτική ομάδα ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι το 2013 θα έχει τελειώσει η οικονομική κρίση στη χώρα
Σε ένα όχι και τόσο ένθερμο κοινό μίλησε το Σάββατο (18/12) ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, αφού η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ του επιφύλαξε μια σχετικά χλιαρή υποδοχή.
Στην μόλις 45 λεπτά ομιλία του, ο κ. Παπανδρέου είπε ότι θέλει να μπορεί να κοιτάζει στα μάτια το λαό το 2013, γιατί τότε θα έχει σώσει τη χώρα και θα ξέρει ότι τα δύσκολα πέρασαν.
Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε πως το 2013 θα έχουν τελειώσει όλα και η χώρα θα έχει βγει από την κρίση, χωρίς αστερίσκους και εξαιρέσεις.
«Είμαστε μια κοινοβουλευτική ομάδα που γράφει ιστορία» είπε ο κ. Παπανδρέου σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα εντός του κόλπου του ΠΑΣΟΚ, μετά και την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και τις επικρίσεις πολλών βουλευτών εναντίον του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Μάλιστα, κάλεσε την ΚΟ να υπερψηφίσει τον πορϋπολογισμό, ενώ είπε πως στόχος για το 2011 είναι η μείωση των δημόσιων δαπανών, καταπολέμηση ανεργίας και φρένο στη φοροδιαφυγή.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου