Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΤΙ ΤΙΤΛΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ

Στοιβαγμένοι σε βυτιοφόρα

Δεκάδες αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων και ανήλικα παιδιά εντοπίστηκαν σε κρύπτες, μέσα σε δύο βυτία στην Πάτρα. Οι μετανάστες ταξίδευαν υπό άθλιες συνθήκες. Στα χέρια της αστυνομίας οι οδηγοί των φορτηγών
news247.gr
Σοκ στην κοινωνία της Πάτρας προκάλεσε η είδηση εντοπισμού δεκάδων μεταναστών σε φορτηγά που εντόπισαν οι λιμενικές αρχές της περιοχής.
Οι μετανάστες ήταν στοιβαγμένοι σε ειδικές αυτοσχέδιες κρύπτες των φορτηγών, ενώ ετοιμάζονταν να βγουν από τη χώρα. Μεταξύ των αλλοδαπών, υπήρχαν και πολλά ανήλικα παιδιά.

Άνδρες του λιμενικού συνέλαβαν τους οδηγούς των δύο φορτηγών, κατά την επιβίβασή τους σε πλοίο με προορισμό τη Ιταλία.
Συγκεκριμένα, οι λιμενικοί βρήκαν μέσα σε δύο βυτία, 54 άνδρες, από τους οποίους, οι 16 είναι ανήλικοι, δύο είναι γυναίκες, ενώ μεταξύ τους υπήρχαν και έξι παιδιά.
Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη, ενώ κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα υπηρεσίας, οι 16 ανήλικοι, τα έξι παιδιά, καθώς και δύο συνοδοί ανηλίκων, αφέθηκαν ελεύθεροι.
Στη δεύτερη περίπτωση, σε έλεγχο που έκαναν πάλι οι λιμενικοί σε φορτηγό, βρήκαν κρυμμένους μέσα σε χαρτοκιβώτια 20 αλλοδαπούς, από τους οποίους οι τέσσερις είναι ανήλικοι.
Και σε αυτήν την περίπτωση, με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ συνελήφθη ο 34χρονος οδηγός του φορτηγού.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου