Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.....

Τουρκία- Ελλάδα : Η πλούσια και η φτωχήΣύγκριση των οικονομικών στοιχείων της Ελλάδας και της Τουρκίας κάνει η τουρκική εφημερίδα Sabah, για να καταλήξει στην παραπάνω γελοιογραφία, η οποία, μαζί με άλλες παρόμοιες, συνόδευε το θέμα.
Το συμπέρασμα της Sabah για τα οικονομικά των δύο χωρών είναι ευδιάκριτο. Ο Ερντογάν καλοντυμένος καθισμένος μπροστά σε ένα γεμάτο με χρήματα χρηματοκιβώτιο, ενώ αντίθετα ο πρωθυπουργός της Ελλάδος, Γιώργος Παπανδρέου, ρακένδυτος σε ένα ερειπωμένο κτίριο και μπροστά σε ένα ντουλάπι το οποίο περιέχει μόνο χαρτιά....

«Η κρίση πέρασε ξώφαλτσα» γράφει κάτω από τον Ερντογάν, ο γελοιογράφος, υπενθυμίζοντας τη δήλωση του Τούρκου πρωθυπουργού για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην Τουρκία. «Η κρίση δεν πέρασε ξώφαλτσα», γράφει κάτω από τον Γιώργο Παπανδρέου.
Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Τουρκία κατά το τρίτο τρίμηνο του 2010, παρουσιάζει ανάπτυξη κατά 5,5%, φτάνοντας στη δεύτερη θέση των Ευρώπης, κάτω από τη Σουηδία, ενώ η Ελλάδα αντίθετα η Ελλάδα συρρικνώθηκε κατά 4,5%.
tvxs.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου