Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Θεσσαλονίκη: Διευθύντρια τράπεζας άδειαζε λογαριασμούς πελατών!

Για υπεξαίρεση χρηματικού ποσού, που ξεπερνά τα 2.400.000, κατηγορείται διευθύντρια υποκαταστήματος τράπεζας στη Θεσσαλονίκη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία.

Σύμφωνα με την αστυνομία η 46χρονη διευθύντρια του υποκαταστήματος της τράπεζας, στη λεωφόρο Κ. Καραμανλή, φέρεται ότι από το Δεκέμβριο του 2008 μέχρι και τον περασμένο Μάϊο αποσπούσε συστηματικά χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους πελάτες της τράπεζας και τα μετέφερε σε δικούς της κρυφούς λογαριασμούς.

Ακόμα, κατηγορείται ότι στην προσπάθειά της να συγκαλύψει τις υπεξαιρέσεις των μεγάλων χρηματικών ποσών πλαστογραφούσε τραπεζικές εντολές και ταμειακές αποδείξεις, ενώ φέρεται ακόμα ότι εξαπάτησε και ανώτερους συναδέλφους της που πραγματοποίησαν ελέγχους στην τράπεζα, μετά από τις καταγγελίες καταθετών.

Όπως αποκαλύφθηκε η 46χρονη απέσπασε το συνολικό χρηματικό ποσό των 2.405.855 ευρώ, από λογαριασμούς προθεσμιακών καταθέσεων 8 πελατών, ενώ μέχρι στιγμής βαρύνεται με τις κατηγορίες της απάτης, πλαστογραφίας, υπεξαίρεσης στην υπηρεσία και ψευδούς βεβαίωσης.

Πάντως, από την ασφάλεια ερευνάται το ενδεχόμενο εμπλοκής και άλλων ατόμων στην υπόθεση, με δεδομένο ότι το ποσό της υπεξαίρεσης είναι πολύ μεγάλο.



newsit.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου