Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Γενικό μπλακ άουτ στην Ελλάδα

Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί την Πέμπτη, 1η Δεκεμβρίου, η χώρα λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στα μέτρα που περιλαμβάνει ο προϋπολογισμός του 2012.

Η συγκέντρωση ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 11:00 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως.

Στην απεργία θα συμμετέχουν υπάλληλοι του Δημοσίου, εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ και σε ασφαλιστικά ταμεία, καθώς και οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ. Η ΠΟΕ-ΟΤΑ ανακοίνωσε χθες τη συμμετοχή της και κάλεσε τους εργαζομένους στην τοπική αυτοδιοίκηση να δώσουν δυναμικά το «παρών». Η προσυγκέντρωση θα γίνει στις 10:30 στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Κλειστά θα παραμείνουν τα δικαστήρια, λόγω της συμμετοχής της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΔΥΕ) στην πανελλαδική γενική απεργία.

Τα πλοία θα μείνουν δεμένα μετά την απόφαση της διοίκησης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο.) να συμμετάσχει και αυτή στην απεργία.

Θεσσαλονίκη

Σε στάσεις εργασίας θα προχωρήσουν την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (Ο.Α.Σ.Θ.). Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι εργαζόμενοι στον Ο.Α.Σ.Θ. θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:30 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.




Sigmalive/Zougla

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου