Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Αμβρόσιος: «Αβάπτιστος ο Παπανδρέου, φερέφωνο ο Παπαδήμος»

Δριμεία κριτική κατά του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου άσκησε ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιοςυποστηρίζοντας για τον μεν Παπαδήμο ότι είναι «φερέφωνο» ξένων κέντρων εξουσίας τα οποία τον επέβαλαν στην Ελλάδα, ενώ χαρακτήρισε «αβάπτιστο» τον Γιώργο Παπανδρέου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μητροπολίτη Αμβρόσιου:

«Ο κ. Γεώργιος Παπανδρέου δεν είναι πια Πρωθυπουργός της Χώρας! Εκών ή άκων παρέδωσε την Εξουσία σε ένα άλλο πρόσωπο, τον κ. Λουκά Παπαδήμο.

Ένα πρόσωπο, επιλεγμένο από τα ξένα Κέντρα Αποφάσεων, τα οποία και τον επέβαλαν στην ταλαίπωρη Χώρα μας.
Φωνή ή μάλλον φερέφωνο των ξένων Αφεντάδων μας στην Ελλάδα είναι τα ευχερώς εξαγοραζόμενα ΜΜΕ (θυμηθείτε το Σχέδιο Ανάν για την Κύπρο).

Αυτά έκαμαν την σχετική προπαγάνδα, την "σπέκουλα", ώστε ο κ. Παπαδήμος, (αυτό το Στέλεχος των ξένων Διευθυντηρίων, συγχρόνως δε και συνένοχος και συνυπεύθυνος για την σημερινή οικονομική κρίση), να κληθεί από το πουθενά για να κυβερνήσει την Χώρα, αύριο δε ως προκάτ Πρωθυπουργός να διεκδικήσει την Εξουσία και μέσα από τη εκλογική διαδικασία! Αυτό, παρακαλώ, να το θυμάστε.

Ας επανέλθουμε όμως στο κύριο θέμα μας.

Από την ώρα που ο κ. Γ. Παπανδρέου κατέθεσε την Εξουσία, παρατηρείται ένας καταιγισμός ειδήσεων, καταγγελιών και δημοσιευμάτων, τα οποία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τον κατηγορούν!
Μπορεί να είναι αλήθεια ή ψέματα, όσα τώρα δημοσιεύονται.
Αλλά το ερώτημά μας είναι: Γιατί όλα αυτά να δημοσιεύονται τώρα; Γιατί δεν τα έγραφαν και χθες όσοι προσπαθούν να του προσάψουν ψόγο;

Οι γενναίοι κτυπούν τα καλάμια όταν είναι όρθια! Ο κ. Γ. Παπανδρέου τώρα πια είναι ένα πεσμένο καλάμι!
Μοναδική εξαίρεση στον κανόνα αποτελεί ο εκ Κρήτης κ. Θ. Ακρ...κης, ο οποίος επί έτη τώρα διά του διαδικτύου καταγγέλλει ότι ο κ. Παπανδρέου είναι αβάπτιστος, δηλ. δεν είναι χριστιανός!

Αλήθεια; Ψέματα; Η καταγγελία προέρχεται από ένα γενναίο Κρητικό και απευθυνόταν στον έως χθες Πρωθυπουργό.

Καλώς ή κακώς ο "Γεώργιος" έγινε και πάλι ο "Γιωργάκης"!
Δεν παίρνουμε θέση! Δεν μπορούμε να πάρουμε θέση, διότι δεν γνωρίζουμε. Την ευθύνη έχουν όσοι καταγγέλλουν τον τέως Πρωθυπουργό.»



newpost.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου