Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

UNFOLLOW ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Όταν ο Παπαδήμος "καθαρίζει" το twitter

Καταδεικτικός των "αδυναμιών" και των "αντιπαθειών", ο λογαριασμός του νέου πρωθυπουργού στο twitter. Έσβησε από "φίλους" Ε. Βενιζέλο και Θ. Πάγκαλο. Διαβάστε ποιοί εκλεκτοί δεν λαμβάνουν πια ενημερώσεις

Ξεκαθάρισε το λογαριασμό στο προσωπικό του twitter, ο νέος πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, του οποίου τους κωδικούς είχε παραδόσει ο τέως Γιώργος Παπανδρέου, με την αιτιολογία ότι "πρόκειται για θεσμικό εργαλείο".

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ρεπορτάζ της "Ελευθεροτυπίας", λίγα μόλις 24ωρα μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης, unfollow - όταν ένας χρήστης του Twitter παύει να ακολουθεί (follow) έναν άλλο χρήστη, συνεπώς δεν βλέπει πια τις αναρτήσεις του - έγινε στους:

Σταύρο Λαμπρινίδη (@SJLambri nidis) και Α. Τόλκα (@atolkas), που έμειναν εκτός κυβέρνησης, καθώς και στους: Ε. Βενιζέλο (@EVenizelos), Θ. Πάγκαλο (@tpangalos), Μ. Χρυσοχοΐδη (@chrisochoidis), Α. Διαμαντοπούλου (@adiamantopoulou), Α. Λοβέρδο (εις διπλούν ως @a_loverdos και @aloverdos), Χ. Παπουτσή (@Ch_Papoutsis), Γ. Παπακωνσταντίνου (@gpapak), καθώς και των από καιρό πρώην υφυπουργών Α. Νταλάρα (@anna dalara) και Γ. Πανάρετο (@J_Panaretos).







Στη λίστα με τους φίλους και "ακόλουθους" του πρωθυπουργού παρέμειναν η Μ. Δαμανάκη (@damanaki) και ο Σπ. Βούγιας (@vougias), που εξακολούθησαν να φιγουράρουν στη λίστα με τους λίγους και εκλεκτούς.

Ενημερώσεις λαμβάνει ο πρωθυπουργός από τον Χ. Βαν Ρομπάι (@euHvR), τον πρωθυπουργό του Ισραήλ (@IsraeliPM) και της Μ. Βρετανίας (@Number10gov), του Κρεμλίνο (@KremlinRussia_Ε), αλλά και από τον Λευκό Οίκο (@whitehou se) κ.ά.

Να σημειωθεί βέβαια ότι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε στο παρελθόν είχε αναφέρει ότι ο λογαριασμός που ξεφύτρωσε μαζί με την αναγγελία του ονόματος του Λ. Παπαδήμου στην πρωθυπουργία της χώρας, "είναι ψεύτικος" (primeministrGR).

Άλλωστε, τους λογαριασμούς τους σε Twitter και Facebook τους διαχειρίζονται συνήθως υπάλληλοι και συνεργάτες πολιτικών προσωπικοτήτων, που απλώς βάζουν λινκ από επίσημες ανακοινώσεις και δελτία τύπου.



news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου