Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΗ : Από τη Χρυσή Αυγή στη Ν.Δ.

Δε πάτε να γαμηθείτε φασισταριά του κερατά...!!!

Την αντίδραση του υποψήφιου Δημάρχου που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ στο Βόλο, προκάλεσε η τοποθέτηση στο ψηφοδέλτιο της Ζέτας Μακρή που υποστηρίζεται από τη Ν.Δ. , απόστρατου αξιωματικού που είχε θέσει υποψηφιότητα το 2009 με την Χρυσή Αυγή


Πρώην υποψήφιος με το συνδυασμό "Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή" στις εκλογές του 2009 βρίσκεται στη λίστα της Ζέτας Μακρή, που υποστηρίζεται για τον Δήμο του Βόλου από τη Νέα Δημοκρατία.


Πρόκειται για τον απόστρατο αξιωματικό Παναγιώτη Αλτζερίνο 56 ετών, ο οποίος στις εκλογές του 2009 ήταν υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στο νομό Μαγνησίας.


Στο βιογραφικό της υποψηφιότητάς του στις βουλευτικές εκλογές σημείωνε:

"Εκπροσωπούμε το εθνικιστικό κομμάτι. Πιστεύουμε στην εθνικιστική δημοκρατία. Συνεργαζόμαστε και στηρίζουμε το Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή, γιατί εκπροσωπεί στην χώρα μας τους γνήσιους εθνικιστές. Αυτή η κίνηση έχει βρει ανταπόκριση σε όλη την Ελλάδα όπως φάνηκε και στις ευρωεκλογές που τριπλασιάσαμε την δύναμη μας. Προσπαθούμε για το καλύτερο, για να γνωρίσει η νεολαία τον εθνικισμό".

Ο απόστρατος αξιωματικός ήταν εκλεγμένο μέλος της πρώτης κεντρικής επιτροπής του ΛΑΟΣ και πρώην γενικός γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ίδιου κόμματος, ο οποίος παραιτήθηκε το 2003.

Την υποψηφιότητά του κατήγγειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, Πάνος Σκοτινιώτης που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ και χαρακτήρισε το φυλλάδιο του υποψήφιου "εμετικό και διχαστικό", καλώντας την Ζ. Μακρή να μην στιγματιστεί στον πρώτο της αγώνα.



news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου