Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ο Ανθιμος …«αφόρισε» τον Μπουτάρη!...

ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΕΜΕΊΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΑΖΊ ΣΟΥ !!!


Πρόκληση Άνθιμου στον εορτασμό του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου, που έγινε παρουσία της πολιτικής ηγεσίας, με άμεση εμπλοκή του στις δημοτικές εκλογές.


Ο μητροπολίτης ΄Ανθιμος στην περιφορά της εικόνας του Αγίου Δημητρίου αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και του διαμήνυσε ότι αν δεν σταματήσει την εναντίον του κριτική και δεν ανακαλέσει τα όσα εναντίον του έχει πει δεν πρόκειται να εκλεγεί δήμαρχος Θεσσαλονίκης!!! "Η εκκλησία θα είναι εναντίον σου" φέρεται να του είπε όταν φίλησε το σταυρό και πήγε να του δώσει το χέρι έξω από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου.


Σε δύο τοποθετήσεις του ο Γιάννης Μπουτάρης, στην εκδήλωση της Δημοκρατικής Αριστεράς παρουσία του......... Φώτη Κουβέλη στο λιμάνι Θεσσαλονίκης και στην εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο με ομιλητή τον Γιάννη Ραγκούση, αναφέρθηκε στο τρίγωνο του συντηρητισμού της Θεσσαλονίκης που αποτελούν: Ψωμιάδης- ΄Ανθιμος και Παπαγεωργόπουλος. Σε άλλη τοποθέτησή του είχε αποκαλέσει τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης "μουτζαχεντίν που δεν έχει καμία σχέση με την ορθοδοξία".

 
 
http://kafeneio-gr.blogspot.com/2010/10/blog-post_6693.html

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου