Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΨΑΝ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ : Φάρσα σε τουρίστες

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε ένα ζευγάρι που ήθελε να παντρευτεί σε ειδυλλιακή τοποθεσία στις Μαλδίβες. Ο άνθρωπος που έκανε την τελετή, αντί για ευχές τους έβριζε χυδαία. Έμαθαν την αλήθεια όταν το βίντεο ανέβηκε στο Youtube (Vid)


Σε τραγέλαφο εξελίχθηκε η πιο ευτυχισμένη μέρα στη ζωή ενός ζευγαριού όταν το βίντεο του γάμου τους σε εξωτικό παράδεισο ανέβηκε στο Youtube με υπότιτλους. Αποδείχθηκε ότι στην πραγματικότητα δεν τους πάντρευαν, αλλά τους... έβριζαν χυδαία!



Το ζευγάρι επέλεξε ως τέλειο μέρος για να ανταλλάξει όρκους αιώνιους μια ειδυλλιακή τοποθεσία στις Μαλδίβες, αλλά η "Ισλαμική Ευλογία", που πήραν από έναν εργαζόμενο του ξενοδοχείου στην τοπική διάλεκτο (Dhivehi) σίγουρα δεν ταίριαζε σε γάμο.

Στο βίντεο φαίνονται οι ερωτευμένοι να κρατάνε τα χέρια τους σαν να προσεύχονται, την ώρα που ο υπάλληλος λέει τις "ευχές".

"Είστε άπιστα γουρούνια. Τα παιδιά που θα κάνετε θα είναι όλα μπάσταρδα γουρούνια. Ο γάμος σας είναι άκυρος" αναφέρει και συνεχίζει:

"Δεν είστε το είδος ανθρώπων που θα μπορούσαν να έχουν έναν κανονικό γάμο. Ένας από σας είναι άπιστος. Ο άλλος είναι επίσης άπιστος και άθεος που δεν πιστεύει σε καμιά θρησκεία. Συνουσιάζεστε παράνομα. Πίνετε αλκοόλ και τρώτε χοιρινό. Τα παιδιά σας θα είναι σημαδεμένα και θα έχουν στίγματα".

Άλλα μέλη του προσωπικού πού παρευρίσκονταν στην "τελετή" δεν αντέδρασαν, ενώ ένας από αυτούς κρυφογελούσε.

Επίσης, ο υπάλληλος που δίνει τις... ευχές κάνει αναφορά στη μοιχεία και τους ομοφυλόφιλους, αλλά και στο πέος του γαμπρού, ενώ μια πιο προσεκτική ματιά στο χαρτί που δήθεν κοιτάζει, αποδεικνύει ότι είναι απλώς οι κανονισμοί εργασίας στο ξενοδοχείο!

Το βίντεο το τράβηξαν άλλα μέλη του προσωπικού, που ακούγονται να γελάνε και μάλιστα ένας από αυτούς λέει "μην κοιτάς το στήθος".

Η τελετή έλαβε χώρα στο "Vilu Reef Beach" και σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, ένας γάμος εκεί είναι ένας υπέροχος τρόπος για να ξεκινήσει η κοινή ζωή ενός ζευγαριού.

Η νύφη, κρατώντας μια ανθοδέσμη και ο γαμπρός χαμογελώντας, άκουγαν τις προσβολές χωρίς να καταλαβαίνουν. Στο τέλος της 15λεπτης τελετής, το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης υπό το χειροκρότημα των υπαλλήλων του ξενοδοχείου, πριν φυτέψει έναν κοκοφοίνικα στην κοντινότερη παραλία. Η τελετή κόστισε 1.300 δολάρια και η γαμήλια σουίτα 400 δολάρια τη βραδιά.

Όταν το θέμα ήρθε στη δημοσιότητα, προκάλεσε αντιδράσεις στις Μαλδίβες, καθώς η οικονομία τους στηρίζεται στον τουρισμό και έγινε έρευνα από την αστυνομία. Συγγνώμη ζήτησε εκπρόσωπος του ξενοδοχείου και εξέφρασε τη λύπη του για το συμβάν. Όλοι οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου που συμμετείχαν στην πλάκα, συνελήφθησαν, ενώ η ταυτότητα του ζευγαριού κρατήθηκε μυστική, αν και πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για Ελβετούς.






news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου