Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΣΕ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ 250.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΟΔΗΓΟ ΚΤΕΛ :Τα έκανε όλα για μια γυναίκα

Δεν γνωρίζουμε εάν είναι αποτέλεσμα της κρίσης, πάντως σίγουρα αποτελεί πρωτοτυπία. Όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία, η ιστορία με τον οδηγό του ΚΤΕΛ ο οποίος βρήκε τα 250.000 ευρώ και τα παρέδωσε είναι απάτη!


Ποιός είδε τα χρήματα εκτός από τον οδηγό; Κανείς. Τι ξέρουν η Αστυνομία και το ΚΤΕΛ για το περιστατικό; Απολύτως τίποτα.



Όλα αυτά σε συνδυασμό ,ε το γεγονός πως ο Σ. Σ., ο οδηγός του ΚΤΕΛ δηλαδή, πλήρωσε ο ίδιος ευχαριστήριο μήνυμα το οποίο δημοσιεύθηκε σε τοπική εφημερίδα και μάλιστα με άλλη υπογραφή συνηγορούν υπέρ αυτού του συμπεράσματος.

Ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας ταξίαρχος Νίκος Μπάστας, μιλώντας στην εφημερίδα "Ελευθερία" δήλωσε σχετικά:

"Δεν ήρθε κανένας να δηλώσει περιστατικό εδώ. Εμείς το πληροφορηθήκαμε από τον Τύπο, από εσάς. Ούτε την Πέμπτη, ούτε την Παρασκευή το βράδυ ήρθε κανένας στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας. Τίποτα δεν υπάρχει. Μας πήραν και από το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά εμείς δεν είχαμε τέτοιο περιστατικό εδώ. Τι έγινε, πώς στήθηκε το σενάριο δεν ξέρω να σας πω. Ο ευρών δεν παρουσιάστηκε στην Αστυνομία".

Σε τίποτα δεν διαφέρει η επίσημη ανακοίνωση του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας.

"Στα γραφεία της εταιρείας μας χθες παρουσιάστηκε ο οδηγός Σταύρος Σπανούδης ο οποίος ανέφερε ότι βρήκε στο λεωφορείο που εργαζόταν το ποσό των 250.000 ευρώ και ότι με δικές του ενέργειες - αφού το απολεσθέν τσαντάκι είχε στοιχεία -παρέδωσε το χρηματικό ποσό στον κάτοχό του. Στα γραφεία της εταιρείας δεν έχει γίνει καμία άλλη αναφορά απώλειας, είτε από επίσημη αρχή, είτε από ιδιώτη".

Σημειώνεται πως ο οδηγός είναι 30 ετών από την Καλαμάτα, εργάζεται εδώ και περίπου ενάμιση μήνα ως οδηγός στο ΚΤΕΛ Μεσσηνίας.

Την Πέμπτη το πρωί είχε να κάνει το δρομολόγιο Πύλος - Ικλαινα και σύμφωνα με τον ίδιο ένας επιβάτης με το όνομα Κοσμόπουλος κατέβηκε στην Ικλαινα, όμως ξέχασε μία τσάντα στο λεωφορείο. Κατά τις 8 το βράδυ την άνοιξε και αντίκρυσε εμβρόντητος το ποσό των 250.000 ευρώ καθώς και χαρτιά του ιδιοκτήτη και έτσι μπόρεσε λίγο αργότερα, κατά τις 11 να εντοπίσει τον Κοσμόπουλο και να τον ειδοποιήσει.

"Οχι, ο κ. Κοσμόπουλος δεν είχε αντιληφθεί ότι είχε ξεχάσει την τσάντα του, αρχικά νόμιζε ότι του έκανα πλάκα στο τηλέφωνο. Λίγα λεπτά μετά, φώναξε τη γυναίκα του και στη συνέχεια τον άκουσα να κλαίει", θυμάται ο οδηγός του ΚΤΕΛ, στην "Ελευθερία".

"Μου πέρασε από το μυαλό να τα κρατήσω, πολλές φορές, ότι μιας και τα βρήκα... ήταν δικά μου, όμως σκέφτηκα πως αυτά τα λεφτά στην ουσία δεν ήταν δικά μου. Με αυτά ο καθένας θα μπορούσε να φτιάξει τη ζωή του, αλλά αυτά τα λεφτά έπρεπε να δοθούν, τα λεφτά δεν ήταν δικά μου", καταλήγει για να προσθέσει στην "Ε": "Και γράψε από κάτω, καμιά νύφη;".

 
 
news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου