Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ο ΓΑΠ έβγαλε πάλι το πιστόλι

Καλά είχαμε ησυχάσει, μετά από εκείνη τη φοβερή μέρα, στις Βρυξέλλες, τότε που ο ΓΑΠ «έβγαλε το πιστόλι και το άφησε επάνω στο τραπέζι», για να τρομάξουν οι συμπαίκτες του, σ’ εκείνη τη φοβερή παρτίδα πόκερ, στην οποία παίχθηκαν «τα ρέστα» της Ελλάδας.


Όλοι, βέβαια, θυμόμαστε πως το πιστόλι το πήρε, τότε, η Μέρκελ η οποία δεν απείλησε, αλλά, η αθεόφοβη, πυροβόλησε !!!


Ευτυχώς, δεν σημάδεψε για να σκοτώσει, αλλά για να τρομοκρατήσει τον αυτόκλητο πιστολέρο, μιας και πεθαμένος δεν θα της ήταν χρήσιμος. Αυτός, έντρομος, χάρισε τα ρέστα του (που ήταν όλος ο μελλοντικός πλούτος της Ελλάδας) σηκώθηκε από το τραπέζι και, αφού ευχαρίστησε τη Μέρκελ και τους άλλους συμπαίκτες του που δεν τον «καθάρισαν», γύρισε στην Ελλάδα, αυτοδοξαζόμενος που είναι ακόμη ζωντανός.

Προχθές, ο ΓΑΠ, ξανάβγαλε το πιστόλι. Απειλεί τώρα τον Ελληνικό λαό, πως αν δεν υποστηρίξει τους εξαρτημένους από το κόμμα του «ανεξάρτητους» Δημάρχους και περιφερειάρχες, «θα πάει σε εκλογές».

Καλά, δεν του έχει πεί κανένας από τους ακριβοπληρωμένους (από το υστέρημα των πενομένων Ελλήνων) συμβούλους του, ότι ο Λαός είναι πιο άγριος, ακόμη και από τη Μέρκελ μαινόμενη;

Κανένας δεν του έχει πεί τίποτε, για το ότι ο Λαός στερείται διπλωματικής συμπεριφοράς και «θα του ρίξει στο ψαχνό»;

Ποιος σώφρων παίκτης, βγάζει πιστόλι την ώρα που όλοι γύρω του ψάχνουν να βρούνε όπλο για να τον «καθαρίσουν»;

Ή, μήπως, θέλει να «αυτοκτονήσει», «διά χειρός τρίτου»;

Όπως και να ‘χει, ο νεκροθάφτης άρχισε να σκάβει λάκκο στον Καιάδα της ιστορίας…
 
 
Του Όθωνα Ιακωβίδη
 
http://kostasxan.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου