Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΜ : Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη

Ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε την Κωνσταντινούπολη. Ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στην πλατεία Ταξίμ. Τουλάχιστον 22 τραυματίες, οι δύο πολύ σοβαρά. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς


Περισσότεροι από 22 άνθρωποι τραυματίσθηκαν από έκρηξη βόμβας , στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης. Τουλάχιστον 12 πολίτες και 10 αστυνομικοί είναι έως τώρα ο απολογισμός των τραυματιών.



Τηλεοπτικός σταθμός της Τουρκίας ανέφερε πως υπάρχουν τρεις νεκροί. Η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά ούτε διαψευστεί, από την αστυνομία.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας Χουσείν Τσαπκίν, δύο από τους τραυματίες αστυνομικούς είναι σε σοβαρή κατάσταση. Ανέφερε επίσης ότι ένας άνδρας ήταν ο βομβιστής αυτοκτονίας χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.


Σύμφωνα με τον Τσαπκίν, στόχος της επίθεσης ήταν αστυνομικοί, ωστόσο δεν είναι ακόμα γνωστό ποιοί βρίσκονται πίσω από την επίθεση αυτή. Το ΡΚΚ, αλλά και άλλες οργανώσεις έχουν πραγματοποιήσει βομβιστικές επιθέσεις στο παρελθόν στην Κωνσταντινούπολη. Η Αλ-Κάιντα ήταν πίσω από τις βομβιστικές επιθέσεις στην Κωνσταντινούπολη το 2003 που στοίχισαν τη ζωή σε 57 ανθρώπους και τραυμάτισαν εκατοντάδες.



news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου