Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΘΕΣΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ : Ετοιμάζει κίνημα πολιτών

Για εκβιασμό του ελληνικού λαού κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ο Μίκης Θεοδωράκης, ο οποίος μιλώντας σε εκδήλωση ανακοίνωσε ότι σε περίπτωση που η χώρα οδηγηθεί σε εθνικές εκλογές θα ιδρύσει κίνημα ανεξάρτητων πολιτών


Επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, εξαπέλυσε ο μεγάλος μας συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, μιλώντας στον κύκλο συζητήσεων που διοργανώνει το Ίδρυμα Θεοχαράκη και συντονίζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Π. Μαλούχος.Μεταξύ άλλων ο διεθνής Έλληνας συνθέτης ανακοίνωσε την απόφασή του να προχωρήσει στην ίδρυση ενός κινήματος ανεξάρτητων πολιτών, εάν ο Γιώργος Παπανδρέου μετά τις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης οδηγήσει τη χώρα και σε εθνικές εκλογές.

"Ο Γιώργος Παπανδρέου με τη διακαναλική συνέντευξή του, εκβιάζει τον ελληνικό λαό, ότι αν δεν ψηφίσουμε τους δικούς του, θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές. Σε αυτές τις συνθήκες οι εκλογές είναι θάνατος για την Ελλάδα, είμαστε σε διάλυση, θα σταματήσουν τα πάντα" δήλωσε ο Μίκης Θεοδωράκης.

Τόνισε επίσης πως "αν κυβερνούσε ο Κώστας Καραμανλής, οι προοδευτικές και άλλες δυνάμεις της χώρας θα είχαν κάψει την Ελλάδα".

 
 
news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου