Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Έρχεται σύνθετη ονομασία των Σκοπίων αμέσως μετά τις εκλογές

Έρχεται σύνθετη ονομασία των Σκοπίων -Μακεδονία του Βαρδάρη -και θα περάσει μαζί με όλα τα άλλα δεινά που "έλουσε" μέχρι τώρα το ΠΑΣΟΚ τους Έλληνες χωρίς να ανοίξει μύτη.
Εάν λοιπόν η ονομασία των Σκοπίων πρέπει να περιέχει τη λέξη Μακεδονία τότε -και μόνον τότε- η μόνη αποδεκτή ονομασία θα έπρεπε να είναι το "NOVAMACEDONIA" σε μία λέξη και για όλες τις χρήσεις.

Οι λόγοι είναι πολλοί:


1. οποιαδήποτε άλλη σύνθετη ονομασία που θα περιέχει τη λέξη Μακεδονια θα γράφεται αναγκαστικά σε .........μετάφραση, κάθε φορά για την κάθε χώρα-γλώσσα και τελικά θα παραμείνει σκέτο το Μακεδονία για λόγους πρακτικούς.

2. το "NOVAMACEDONIA" δεν χρειάζεται μετάφραση σε καμιά άλλη γλώσσα καθώς θα είναι κατανοητή από όλους.

3.δεν θα μπορούν να την καπηλευθούν και να χρησιμοποιούν μόνο τη λέξη Μακεδονία αφού θα είναι μία μόνο λέξη και ο κόσμος εύκολα θα την συνηθίσει.

4. προφέρεται εύκολα από όλους.

5. με το όρο NOVA σηματοδοτείται κάποιο καινούριο κράτος σε αντιδιαστολή με την Μακεδονία της Ελλάδας.

6. Αυτή ήταν και η αρχική πρόταση του Πινέιρο που κακώς δεν την δέχθηκε ο Κων. Μητσοτάκης τότε υπό την πίεση της τρομακτικής προπαγάνδας που εξαπέλυσε εναντίον του το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου με τα παπαγαλάκια του (Στάη, Χαρδαβέλας, Τριανταφυλλόπουλος και λοιποί)

Τουλάχιστον ας επανορθώσει ο γιος του Ανδρέα για την περιπέτεια που μας οδήγησε ο πατέρας του. Ο ΓΑΠ έχει δώσει τα πάντα μέχρι σήμερα στον αμερικανικό παράγοντα, από τον οποίο βέβαια εξαρτάται και η τελική έκβαση του ονόματος.

Ας απαιτήσει κάτι και αυτός απο εκείνους επιτέλους!



http://udemand.blogspot.com/2010/10/blog-post_1086.html

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου