Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΝΔΟΥΡΑ : Εκτέλεση σε γήπεδο

Ομάδα ανδρών που ετοιμαζόταν να παίξει αγώνα ποδοσφαίρου στην πόλη Σαν Πέδρο Σούλα στην Ονδούρα, βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν ένοπλοι άνοιξαν πυρ εναντίον τους


Ένοπλοι άνοιξαν πυρ εναντίον μιας ομάδας ανθρώπων σε συνοικιακό γήπεδο στην πόλη Σαν Πέδρο Σούλα στη βόρεια Ονδούρα και σκότωσαν τουλάχιστον 14, δήλωσαν αξιωματούχοι."Υπάρχουν 14 νεκροί. Δέκα σκοτώθηκαν στο γήπεδο και τέσσερις πέθαναν ενώ διακομίζονταν σε νοσοκομείο", δήλωσε ο Λεονέλ Σαουσέδα, εκπρόσωπος του υπουργείου Ασφάλειας της Ονδούρας.

Οι ένοπλοι έφθασαν στο σημείο με δύο οχήματα, κι άρχισαν να πυροβολούν με όπλα μεγάλου διαμετρήματος μια ομάδα ανδρών που ετοιμάζονταν για να έναν αγώνα ποδοσφαίρου στην πόλη Σαν Πέδρο Σούλα, που αποτελεί σημαντικό διαμετακομιστικό κέντρο για την εγχώρια υφαντουργία και βρίσκεται περίπου 165 χλμ. βόρεια της πρωτεύουσας.

Δεν είναι μέχρι στιγμής σαφές το κίνητρο της επίθεσης. Ωστόσο στην περιοχή δρουν βίαιες συμμορίες που ενέχονται κυρίως στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών κι επιδίδονται σε εκβιασμούς.

Η εφημερίδα El Tiempo δημοσίευσε μια φωτογραφία με ματωμένες σορούς να μεταφέρονται στην καρότσα ενός ημιφορτηγού.

Το Σεπτέμβριο, 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν από εκτελεστές των συμμοριών που κατά τις αρχές συνδέονται με τα Μεξικάνικα καρτέλ.

 
 
news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου