Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝΤ : Το όπλο του Ισραηλινού

Η περιοδεία του Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ στο Λίβανο, όπου έγινε δεκτός σαν ροκ σταρ, ολοκληρώθηκε, με τον ηγέτη της Χεζμπολάχ, να του κάνει δώρο το όπλο ενός... Ισραηλινού στρατιώτη
Ο Ιρανός πρόεδρος έκλεισε την διήμερη περιοδεία του στο Λίβανο επισκεπτόμενος σήμερα τον ηγέτη της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα, ο οποίος προσέφερε στον Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ ένα όπλο που ανήκε σε Ισραηλινό στρατιώτη από το πόλεμο του 2006.



Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Al Manar. ο Ιρανός πρόεδρος και και ο ηγέτης της Χεζμπολάχ συναντήθηκαν σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα συνομιλώντας χαμογελαστοί. Οι δύο ηγέτες συναντήθηκαν στην πρεσβεία του Ιράν στη Βηρυτό ενώ συζήτησαν αρκετά θέματα εκ των οποίων και τα αποτελέσματα της ιστορικής επίσκεψης του προέδρου Αχμαντινετζάντ.

Μάλιστα, ο Χ.Ναρσάλα έκανε δώρο στον Αχμαντινεντάντ ένα όπλο ενος Ισραηλινού στρατιώτη ως ένδειξη εμπιστοσύνης και ευγνωμοσύνης.

Νωρίτερα πλήθος κόσμου τον υποδέχτηκαν σαν ήρωα ενώ μιλώντας μπροστά σε 15.000 οπαδούς της Χεζμπολάχ στο στάδιο του χωριού δήλωσε, ότι το Ισραήλ θα "εξαφανιστεί" ενώ αναφέρθηκε με ιδιαιτέρως θετικά λόγια για αντίσταση των Λιβανέζων κατά του Ισραήλ

 
 
news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου